Video: heategevusliku joonistusvõistluse võitjad tutvustavad oma töid

Kevadel toimus XII noorte laulu- ja tantsupeo korraldajate ning SOS Lasteküla koostöös joonistusvõistlus “Mina jään”. Lastejaama lehel toimunud avalikul hääletusel selgusid joonistusvõistluse võitjad, kelleks on: Mirtel Ostra ja Agnes Rohtsalu Friedebert Tuglase nimelisest Ahja Koolist ning Heiki Sädem Väike-Maarja Gümnaasiumist.

XII noorte laulu- ja tantsupeo korraldajate sõnul oli võistlusele saadetud töid vaadates väga meeldiv tõdeda, et meie olulised väärtused – minu aeg, minu kodu, minu inimesed, minu juured ja minu maa – olid võistlusel osalenud lastele väga südamelähedased ja mõistetavad.

Joonistusvõistluse kolmest võidutööst trükkis SOS Lasteküla postkaardid, mille müügist saadav tulu läheb SOS Lastekülade laste ja perede toetuseks. Joonistusvõistluse võitjad käisid ka Telemajas Lastejaamal külas. Vaata videost, mida võidutööde autorid ise oma kaartidest ja heategevusest rääkisid.

video-heategevusliku-joonistusvoistluse-voitjad-tutvustavad-oma-toid